BACK POST

SDÜ Öğrencileri ile buluştuk!

Kurucumuz ve kreatif direktörümüz Bürkan Çiftçigüzeli, 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü, Süleyman Demirel Üniversitesi tasarım öğrencileri ile buluştu. 
“Fikirden Raflara Tasarımın Serüveni” konulu konferansta yaptığımız örnek bir işi inceleyerek; bir tasarımın nasıl oluştuğunu, hangi aşamalardan geçtiğini öğrencilerle paylaştı. Oldukça ilgi çeken konferansta raflara çıkacak olan ürünümüzü de ilk kez görerek farklı bir deneyim yaşadılar. ;)
OHTER POST
Pınar Hardal ambalaj tasarımımız ile ödülümüzü aldık.

Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin bu sene 8.sini düzenlediği Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasında bu sene Pınar Hardal tasarımımız ile grafik tasarım dalında ödüle layık görüldük.

Read More
pazarlamaturkiye.com tasarım trenlerini incelerken bizim tasarımlarımızı da incelemiş. Keyifli okumalar.

Tüketici beklentileri değişiyor, satın alma kararları değişiyor. Bununla birlikte raflarda tüketici ile iletişime geçen onlarca ürün yenileniyor ve kendini daha iyi ifade etmenin yollarını arıyor. Yaptığımız tasarımın ve marka mimarisinin de bir öncü olması, rakipler arasında tasarımının takip edilen noktasına taşıması da bizi ayrıca mutlu ediyor. Yazının içeriğine buradan ulaşabilirsiniz. 

Read More